Praktijk Meer

Voor moeders

Deelcirkel

Voor moeders

Deelcirkel

Het moederschap brengt vele uitdaging met zich mee. En niet alles wat je meemaakt kan je delen met je naasten. Daarom een deelcirkel voor moeders. In een veilige omgeving, met alleen maar andere moeders kan je alles delen wat je wilt delen. Alles mag niets moet.

Er wordt naar je geluisterd. Zonder oordeel, zonder advies, zonder dat iemand er tussendoor praat en zonder dat iemand er overheen gaat met zijn eigen verhaal.

Het is fijn om te delen en het is fijn om verhalen aan te horen. Door de verhalen van andere moeders aan te horen zal je ontdekken dat er overal wel iets is. Dat het nergens perfect gaat en dat dat dus helemaal oké is.

Alle moeders zijn welkom. Dus ook bonusmoeders en moeders van moeders.

Deze deelcirkel wordt begeleid door Olga Vos en Merianne Mak.

Olga Vos is coach en trainer. Haar passie is geweldloos communiceren toepassen tussen ouders/begeleiders en kinderen. Olga is zelf moeder en heeft ruime ervaring in het zelf toepassen van geweldloos communiceren bij kinderen.

Merianne Mak is coach voor moeders die meer ontspannen willen zijn. Ze helpt moeders om weer rust te vinden in het moederschap. Ook Merianne is zelf moeder en combineert ervaring met haar ruime kennis over de werking van ons gedrag en de emoties.

Jouw investering is 37 euro

Dit is inclusief heerlijke hapjes en drankjes.

Ja dat wil ik!

Alle moeders zijn welkom. Dus ook bonusmoeders en moeders van moeders.

Merianne Mak
Praktijk Meer
welkom@praktijkmeer.nl
06-48 65 93 73
Praktijkruimte: Bosweg 2,
1756 CG ’t Zand