Praktijk Meer

Moeders

Ervaringen

Ik help moeders

Ervaringen

Ik help moeders die ervan balen dat het moederschap soms tegenvalt. Door bewust te worden van de gevoelens en gedachtes bij zowel het kind al bij de moeder zelf, ontstaat er meer ontspanning bij moeder en kind!

Deze moeders zijn je voorgegaan:

Moeder van 2 jongens en een meisje
“Ik heb een mooi traject bij Merianne mogen volgen en dit heeft mij veel mooie inzichten gegeven.

Ik heb fijne tools in handen gekregen waardoor ik veel relaxter en meer ontspannen ben en dus ook kan reageren in situaties.

Ik heb geleerd dat ik mezelf op nummer 1 mag zetten, want tenslotte een relaxte mama kan ook relaxt en goed voor de kids zorgen!

Daarbij wilde ik werken aan mijn onzekerheid, en of ik het wel goed doe. Hierin heb ik zelf zoveel persoonlijke groei doorgemaakt, waardoor ik sterker en zekerder overkom. En ik ervaar dat mijn kinderen baat hebben bij regelmaat, duidelijkheid en structuur!

Je krijg een handig werkboek mee en kunt deze dus altijd weer even erbij pakken, als naslagwerk!

Dankjewel Lieve Merianne en veel succes met je mooie praktijk!”

 

Moeder van 3 jongens
Mijn grootste winst is dat ik nu weer eerder op adem ben. Stresssituaties met de jongens heb ik eerder onder controle en het is daardoor een stuk gezelliger met mijn jongens. Andere stressvolle situaties kan ik eerder loslaten en denken. Laat het. Het is zo ook goed. Het hoeft niet perfect.

 

Moeder van 2 meiden
Wat was het een verademing dat ik mijn verhaal bij je kwijt kon, zonder oordeel en niks was raar of ongemakkelijk.

Je gaf me inzicht in emoties en gevoelens, wat het moederschap met je kan doen en waarom sommige dingen gaan zoals ze gaan….

Ik ging samen met jou op ontdekkingstocht naar mijn emoties en hoe die verliepen.

Met bijna volwassen kinderen is het soms best worstelen met loslaten en waarom zijn sommige momenten zo lastig dat het echt helemaal spaak loopt.

Je gaf me zonder oordeel een bewustwording van mijn IK!

Het geeft me ruimte en plezier, alles is nu zoveel prettiger geworden.

En dan die heerlijk ontspanning momenten bij jou in de praktijk, geweldig.

Bedankt voor alle oefeningen waar ik altijd wat aan zal hebben, het draagt bij aan een bewuster leven.


Moeder van 3 dochters

Bij Merianne voelde ik mij meteen heel erg op mijn gemak. Wat een prettige persoonlijkheid.  Ik heb bruikbare handvatten gekregen en die probeer ik nu (dagelijks) ook te gebruiken. Het lukt steeds beter.

Het was elke keer heel fijn en ontspannen, voelde als een warm bad en is echt even kwalitatieve tijd voor jezelf!

 

Moeder van 1 dochter
Drukdrukdruk, veel ballen hoog houden en mezelf ff vergeten en dan nog een leuke mama, partner, werknemer, vriendin, buurvrouw,… zijn. En toen kwam ik bij praktijk Meer. Hoe fijn was dit! Merianne straalt rust en interesse uit, luistert naar je en komt met passende opdrachten die je (nieuwe) inzichten heeft. Ik gun alle mama’s dit traject om zelfliefde en compassie te ervaren, om je rust weer terug te vinden, in je lijf te gaan voelen en je koppie ff op uit kan zetten.

Ik ben in ieder geval een stuk relaxter en geniet weer meer van alles!

 

Moeder van 2 dochters
Ik kwam bij Merianne omdat ik worstelde met de boosheid van mijn kinderen en dat maakte mij onzeker. In het dagelijks leven ondervond ik daar steeds meer hinder aan. Ik voelde me onzeker in het moederschap.

Jij gaf me inzicht in emoties en gevoelens, wat het moederschap met je kan doen en waarom sommige dingen gaan zoals ze gaan. Met kinderen is het soms best zoeken wat de juiste aanpak is en waarom sommige momenten zo lastig zijn.

Jouw coaching heeft me ruimte en plezier gegeven, alles is nu zoveel prettiger geworden.

Merianne Mak
Praktijk Meer
welkom@praktijkmeer.nl
06-48 65 93 73
Praktijkruimte: Bosweg 2,
1756 CG ’t Zand