Praktijk Meer

Individueel

Persoonlijke
mindfulness
en compassie
training

Individuele sessie

Persoonlijke traject

Individuele coaching met verdiepende module.

Je verlangt naar rust en gezelligheid in je gezin, maar het gedrag dat je kinderen laat zien past niet altijd in dat plaatje. Ze zijn regelmatig boos, zelfs met driftbuien zo nu en dan. Ze hebben een grote mond naar je en luisteren ho maar. Voor je er erg in hebt ben je toch aan het dreigen en straffen. Iets wat je vooraf jezelf beloofd had om niet te doen. Je twijfelt of je wel de juiste aanpak hanteert voor je kinderen? Moet ik niet meer consequent zijn of juist minder erbovenop zitten? En wat als ze straks groter zijn. Hoe moet het dan? Worden ze dan nog brutaler?

Je bent niet de enige die dit voelt. Er zijn veel moeders die dit ervaren.

Hoe zou het voor je zijn als je wel de rust en gezelligheid kan ervaren die je voor ogen hebt. Niet dat je kinderen dan wel meteen staan te springen om dan mee te gaan naar het bos, maar dat jij een manier vindt hoe je om kan gaan met hun gedrag, wat jou tot op heden irriteert. Dat je kinderen wel naar je luisteren als je ze wat vraagt. Dat strijd verleden tijd wordt en dat je piepen en zeuren kan gaan zien als een kans tot meer connectie met je kind.

De manier om grip te krijgen op het gedrag van je kind waardoor jezelf meer rust ervaar.

 

Als je begrijpt wat je kind nodig heeft op zo’n moment, kan je daarna gaan handelen. Dan ontstaat er ruimte voor rust en gezelligheid.

Met de individuele coaching leer je waarom korte termijn oplossingen zoals belonen, dreigen, blijf herhalen en uitleggen wat je wil niet werkt.

neem ik je mee in de gevoelswereld van je kind en krijg je antwoord op de vraag waarom je kind bepaald gedrag laat zien wat jij niet fijn vindt.

Met de kennis die je opdoet tijdens de training kan je het moederschap gaan ervaren zoals je dat wel voor ogen had. Dus wel altijd liefdevol naar je kinderen en met veel meer geduld.

Doordat jij meer ontspannen in het moederschap sta worden je kinderen dat ook!

De verdiepende module

Alle gebeurtenissen die je meemaakt in leven hebben invloed op hoe jij je voelt en hoe jij reageert op het gedrag van je kinderen. Ook is het bepalend over hoe je verder in het leven staat. Onbewust worden de gebeurtenissen als blokkades opgeslagen in je lijf waardoor je bepaalde spanningen kan voelen. Met de energetische ontspanningsbehandeling gaan we opzoek naar deze onbewuste blokkades en lossen we deze op. Zodat jij je nog meer ontspannen zal voelen.

Deze verdiepende module in samenhang met de kennis die je opdoet in de training zorgen voor een optimaal ontspannen gevoel in het moederschap.

Doordat je bewust wordt van de oorsprong van je gevoelens zal je meer rust ervaren.

Praktijk Meer

``Er vallen nu zoveel kwartjes op zijn plaats!``

Boek nu individuele coaching de verdieping!

Iedere sessie een ontspanningsbehandeling
Op maat gemaakt voor jou
Een traject bestaat uit 5 sessies a 1,5 uur.

750 euro

Locatie: ’t Zand (Noord-Holland) of online is ook mogelijk. 

Inclusief werkboek
Inclusief meditaties

BOEK NU
Praktijk Meer
Praktijk Meer

Inhoud van het traject

Tijdens het traject ga je op ontdekkingsreis. Wat wil je, wat denk je, wat voel je? En hoe kan het anders? Wat voor invloed heeft dat op jou en wat is dan het effect op je kind.

Wat krijg je?

  • 5 sessies van 1,5 uur. Daarin krijg praktische oefeningen.
  • Een werkboek met oefeningen zodat je thuis aan de slag kan.
  • Geleide meditaties voor de bewuste ontspanningsmomenten.
  • Elke sessie eindigt met een ontspanningsbehandeling. Deze methode kan ook op afstand gegeven worden. Dus online is ook mogelijk.

De individuele coaching bestaat uit 5 sessies.

Er zijn geen vaste data verbonden aan de sessie. We plannen ze in overleg in. Gewoon wanneer het in jouw agenda past. Meestal betekent dit dat je één keer in de twee tot drie weken naar de praktijkruimte komt.

NEEM CONTACT OP

Voor wie is individuele coaching

De individuele coaching is er voor jou, als je meer rust wil ervaren in het moederschap, je kinderen beter wilt leren begrijpen en dat wilt combineren met een stuk zelfontwikkeling.

Trainer

Merianne Mak is trainer en coach. Ze helpt je weer ontspannen in het moederschap te staan en je als vrouw weer te laten stralen.

Contact en advies

Wil je meer weten over de individuele coaching de verdieping? Of wil je een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact op.

Eerst ervaren of de training iets voor je is? Dat kan! Een proefsessie kost 20 euro en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de proefsessie ontvang je een deel van de ontspanningsbehandeling.

NEEM CONTACT OP
Praktijk Meer

Ervaringen

Review

Anderen zeggen

Review