Praktijk Meer

Individueel

Persoonlijke
mindfulness
en compassie
training

Individuele sessie

Persoonlijke mindfulness en compassie training

Puur JIJ!

Hoe doen al die moeders dat toch: ’s ochtends de kinderen naar school brengen, goed presteren op het werk, hun zoon aanmoedigen voor de tenniswedstrijd en hun dochter helpen met een knutselopdracht. En dan ook ’s avonds er nog eens perfect uitzien op dat feestje. Phoe…jij wordt al moe van de gedachte dat je nog naar dat feestje moet.

Je bent echt niet de enige vrouw die de druk van het moederschap zo ervaart. Maar gelukkig kun je wel iets doen aan dat gestress. Met de individuele mindfulness en compassietraining ‘Puur JIJ!’ leer je jezelf beter kennen en beter voor jezelf te zorgen. Want als jij de tijd neemt voor jezelf, dan draait de rest van je gezin ook goed!

Wat levert een persoonlijke mindfulness en compassie traject je op

  • Je vindt rust in je dagelijkse leven;
  • Je kunt weer genieten van dingen die leuk zijn om te toen;
  • Je bent je bewust van je diepere verlangens en oorsprong van je klachten;
  • Je doet dingen omdat je ze zelf wilt; niet omdat je denkt dat anderen het van je verwachten;
  • Je straalt rust uit en dat zie je terug in het gedrag van je kinderen.
Praktijk Meer

``Er vallen nu zoveel kwartjes op zijn plaats!``

Boek nu Puur JIJ!

Iedere sessie een ontspanningsbehandeling
Op maat gemaakt voor jou
Een traject bestaat uit 5 sessies a 1,5 uur.

525 euro

 

Wil je eenmalig de ontspanningsbehandeling? Dat kan ook.
De kosten voor een losse sessie zijn 75 euro per uur.

Locatie: ’t Zand (Noord-Holland)
Inclusief werkboek
Inclusief meditaties

BOEK NU
Praktijk Meer
Praktijk Meer

Inhoud van de mindfulness en compassie training

Dit persoonlijke mindfulness en compassie traject draait helemaal om jou. We kijken wat jij nodig hebt en wat jouw behoeftes zijn en gaan daarmee aan de slag. Op basis van jouw behoeftes krijg je een traject aangeboden met verschillende compassie en mindfulness oefeningen.

Iedere sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Daarin krijg je een stuk theorie mee en bespreken we hoe jouw compassie en mindfulness oefeningen thuis zijn gegaan. Daarna lig je ongeveer een uur op de behandeltafel voor de ontspanningsbehandeling. Door vragen aan jou te stellen vindt er, op een diepere laag, een verschuiving in je gevoel of je overtuiging plaats. Dit zorgt voor nieuwe inzichten waar je je nog niet eerder bewust van was.

In die ontspanningsbehandeling gaan we terug naar je gevoel. Jouw lijf weet veel meer dan jij denkt. Het weet waar emoties en gevoelens vandaan komen. Je ligt op de behandeltafel en door aanraking kom je in een diepe ontspanning. Doormiddel van vragen sporen we je klachten op en verduidelijken je diepere verlangens. Je wordt je bewust van onbewuste overtuigingen en belemmeringen. Welke onbewuste overtuigingen draag jij bij je waardoor je je soms onzeker of opgejaagd kan voelen? Als je dat weet dan kan je daaraan werken en de nog mooiere versie worden dan dat je al bent! Bovendien draagt het bij aan het geluk van je kinderen. Want als jij  je bewust bent van je overtuigingen en belemmeringen, kun je stoppen met ze doorgeven aan je kinderen.

Doordat je vijf behandelingen krijgt, ervaar je echt hoe het voelt om beter voor jezelf te zorgen. Je leert verschillende oefeningen te integreren in je leven, zodat je daadwerkelijk de rust kunt vinden en deze vast weet te houden. Stap voor stap werken we aan meer rust en ontspanning in je leven.

Data

Deze mindfulness- en compassietraining bestaat uit 5 sessies.

Er zijn geen vaste data verbonden aan de sessie. We plannen ze in overleg in. Gewoon wanneer het in jouw agenda past. Meestal betekent dit dat je één keer in de twee tot drie weken naar de praktijkruimte komt.

NEEM CONTACT OP

Voor wie is persoonlijk traject

De persoonlijke training Puur JIJ! is er voor alle moeder die op zoek zijn naar meer rust in hun leven. Denk aan moeders die weinig energie hebben, vermoeid zijn of overspannen raken. Moeders met bijvoorbeeld kinderen in de onderbouw. Maar ook als je kinderen al iets ouder zijn, kun je een persoonlijke mindfulness- en compassietraining volgen.

Trainer

Merianne Mak is Authentic Being coach en compassie- en mindfulness coach. Ze helpt vermoeide en gestreste moeders weer te laten stralen.

Contact en advies

Wil je meer weten over de individuele training Mooie vrouwen, Relaxte moeders? Of wil je een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact op.

Eerst ervaren of de training iets voor je is? Dat kan! Een proefsessie kost 20 euro en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de proefsessie ontvang je een ontspanningsbehandeling.

NEEM CONTACT OP
Praktijk Meer

Ervaringen

Review

Anderen zeggen

Review