Praktijk Meer

Individueel

Persoonlijke
mindfulness
en compassie
training

Individuele sessie

Persoonlijke traject

Puur JIJ!

Op het moment dat je moeder wordt gebeurd er wat bijzonders. Buiten dat er fysiek een kind wordt geboren wat je mama maakt, volgt er de meest verantwoordelijkste en belangrijkste taak van je leven. Ervoor zorgen dat jouw kindje een zorgeloze toekomst krijgt waarin het zich kan ontwikkelen tot een jongvolwassenen die zelfverzekerd in het leven staat. Die vervolgens weer goed voor zichzelf kan zorgen. En daar doe jij je uiterste best voor. Jij wilt de best mama van de wereld zijn.

Maar wat als bedrijf Mama niet helemaal lekker loopt. Wat als je verwachtingen toch iets anders waren dan de werkelijkheid waar je nu in zit? Je had misschien verwacht dat je leven er een stukje leuker uit zou zien. Dat het iets gezelliger in huis zou zijn, dat je meer plezier met je kinderen zou hebben en dat je zelf meer zou genieten van je gezin. In plaats daarvan voel je je regelmatig boos en geïrriteerd.

Hoe jij je voelt heeft invloed op het gedrag van je kind. Voel jij je goed dan voelt je kind zich meestal ook rustig. Voel jij je geïrriteerd dan zal je kind zich daar ook naar gedragen. Je wilt natuurlijk het beste voor je kind, maar je wilt jezelf ook niet verliezen. Hoe vind je de balans zodat het weer leuk wordt. Zodat je weer plezier hebt in het moederschap.

Wat levert een persoonlijke traject je op

Dat je:

 • Goed voor jezelf kan zorgen.
 • Meer geduld hebt.
 • Meer energie overhoudt.
 • Meer verbinding voelt met je kinderen.
 • Niets meer moet.
 • Nee kan zeggen zonder schuldgevoel.
 • Kalm kan blijven. Ook als je ongemakken met je kind ervaart.
 • Bewust tijd voor jezelf kan maken.

Dat je je een blije ontspannen moeder voelt!

Praktijk Meer

``Er vallen nu zoveel kwartjes op zijn plaats!``

Boek nu Puur JIJ!

Iedere sessie een ontspanningsbehandeling
Op maat gemaakt voor jou
Een traject bestaat uit 5 sessies a 1,5 uur.

525 euro

 

Wil je eenmalig de ontspanningsbehandeling? Dat kan ook.
De kosten voor een losse sessie zijn 75 euro per uur.

Locatie: ’t Zand (Noord-Holland)
Inclusief werkboek
Inclusief meditaties

BOEK NU
Praktijk Meer
Praktijk Meer

Inhoud van het traject

Tijdens de training ga je op ontdekkingsreis. Wat wil je, wat denk je, wat voel je? En hoe kan het anders? Wat voor invloed heeft dat op jou en wat is dan het effect op je kind.

Wat krijg je?

 • 5 sessies van 1,5 uur. Daarin krijg praktische oefeningen die zijn gebaseerd op de Mindfulness en Compassie-theorie. Deze helpen je bewust te worden van je eigen denken en je doen.
 • Een werkboek met oefeningen zodat je thuis aan de slag kan.
 • Geleide meditaties voor de bewuste ontspanningsmomenten.
 • Elke sessie eindigt met een ontspanningsbehandeling volgens de Authentic Being methode waarin we op zoek gaan naar je onderbewuste.

De ontspanningsbehandeling van Authentic Being.

Waarom zou je dat willen? Nou… omdat je lijf veel meer weet dan je hoofd. In je onderbewuste liggen vele antwoorden op de vragen waarom bijvoorbeeld je leven nu niet loopt zoals je dat zou willen. Dat kan te maken hebben met patronen uit het gezin waar je bent opgegroeid. Of overtuigingen die je in het verleden hebt aangenomen en deze als waar bent gaan zien. Of andere gevoelens die je in je verleden hebt meegemaakt die van invloed zijn op je huidige leven.

Op het moment dat je je bewust wordt van je onderbewuste kunnen er kwartjes op zijn plek gaan vallen. Dan ga je begrijpen waarom de dingen nu anders gaan als dat je zou willen. Als je bewust bent dan kan je gaan kiezen of je het wil laten zoals het is of dat je het wil veranderen.

Data

Deze mindfulness- en compassietraining bestaat uit 5 sessies.

Er zijn geen vaste data verbonden aan de sessie. We plannen ze in overleg in. Gewoon wanneer het in jouw agenda past. Meestal betekent dit dat je één keer in de twee tot drie weken naar de praktijkruimte komt.

NEEM CONTACT OP

Voor wie is persoonlijk traject

De persoonlijke training Puur JIJ! is er voor alle moeder die op zoek zijn naar meer rust in hun leven. Denk aan moeders die weinig energie hebben, vermoeid zijn of overspannen raken. Moeders met bijvoorbeeld kinderen in de onderbouw. Maar ook als je kinderen al iets ouder zijn, kun je een persoonlijke mindfulness- en compassietraining volgen.

Trainer

Merianne Mak is Authentic Being coach en compassie- en mindfulness coach. Ze helpt vermoeide en gestreste moeders weer te laten stralen.

Contact en advies

Wil je meer weten over de individuele training Mooie vrouwen, Relaxte moeders? Of wil je een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact op.

Eerst ervaren of de training iets voor je is? Dat kan! Een proefsessie kost 20 euro en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de proefsessie ontvang je een ontspanningsbehandeling.

NEEM CONTACT OP
Praktijk Meer

Ervaringen

Review

Anderen zeggen

Review