Van stress naar een ontspannen moederschap.

Wat ik elke keer weer in mijn praktijk tegen kom is dat de opvoeding veel invloed heeft op het stressniveau in het moederschap. Je doet er alles aan om je kind gelukkig te maken, maar het gaat niet altijd zoals jij graag zou willen dat het gaat. En dat kan best lastig of zelfs frustrerend voor je zijn. Je doet zo je best om het leuk en gezellig te houden, maar het omgekeerde gebeurd.

Hoe kan dat nou toch? 

 

Dat heeft deels te maken met patronen over hoe we zelf zijn opgevoed. Welke overtuigingen je daarbij hebt. Bijvoorbeeld een kind hoort niet te piepen (dat was voor mij altijd een grote trigger). Maar ook dat een kind niet boos mag zijn of niet te lang in ieder geval. Zoals: Doe niet zo boos!

Of dat je hoopt dat je kind leert van zijn/haar acties als je hem/haar daarvoor straft. Wat nog meer frustratie geeft als het toch nog een keer gebeurd.

En even vooropgesteld. Onze ouders hebben het goed gedaan. Ze hebben gedaan wat ze geleerd hebben van hun ouders die dat weer van hun ouders hebben geleerd.

Nu zijn er nieuwe inzichten. Waar onze ouders nog geen weet van hadden. Als ze dat wel hadden geweten dan hadden ze het zeker wel gedaan.

Daarom de online training:

MEER BEWUST MOEDERSCHAP

 

Voor moeders die willen kiezen om het wel anders te doen. Door meer naar de behoefte van het kind te kijken in plaats van wat wij als ouders fijn en gewenst vinden. Voor moeders die oude patronen durven aan te kijken, te doorbreken en te stoppen. Zodat hun kind in meer vrijheid op kan groeien en zij zelf meer rust ervaren in het moederschap.

 

Meer bewuste moeders hebben meer verbinding met hun kind en ervaren een meer ontspannen moederschap. 

​​Deze training is voor jou als je:

  • Voelt dat je de opvoeding anders wilt doen, maar het lukt niet of je weet niet hoe.
  • Wilt onderzoeken waar bepaald gedrag van je kind vandaan komt en hoe je hier mee om kan gaan.
  • De emoties van je kind beter wil leren begrijpen.

 

Wat levert het je op?

Meer inzicht in het gedrag van je kind waardoor je je kind beter zal begrijpen.

Meer geduld.

Meer verbinding met je kind.

Een MEER ontspannen moederschap!

Hoe wat en waar?

De volgende training start op 24 maart 2022.

De training bestaat uit 6 sessies verdeeld over 12 weken.

De ene week ontvang je per mail een video met uitleg en opdrachten waarmee je direct aan de gang kan.

Elke andere week is er een live meeting online van 1,5 uur waar de sessie van die week wordt besproken. Er is voldoende ruimte voor alle vragen, die eventueel anoniem, gesteld kunnen worden.

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

 

De training kost 199 euro

 

 

De eerste live online meeting is op donderdag 31 maart om 19:30

 

Vul het contact formulier in en geef aan dat je mee wilt doen met de training Meer bewust moederschap. Dan neem ik contact met je op.

Mocht je meer willen weten stuur me een bericht met je vraag. Ik ben er om ze te beantwoorden.

 

Wil je liever 1 op 1 contact? Dat natuurlijk ook. Dat kan online of live in mijn praktijk in ’t Zand (N-H.) Een 1 op 1 sessie kunnen we combineren met de ontspanningsbehandeling. Deze behandeling kan ook prima op afstand worden toegepast. Met de ontspanningsbehandeling kan je op zoek gaan naar je diepere gelegen patronen, overtuigingen en je verlangens.

 

 

PS: Op Facebook heb ik de besloten groep Ontspannen Moeders. Als je het leuk vindt kan je hier vrijblijvend lid van worden. Hierin deel ik tips, kennis en leuke dingen
voor een ontspannen moederschap.