Van stress naar een ontspannen moederschap.

Wat ik elke keer weer in mijn praktijk tegen kom is dat de opvoeding veel invloed heeft op het stressniveau in het moederschap. Je doet er alles aan om je kind gelukkig te maken, maar het gaat niet altijd zoals jij graag zou willen dat het gaat. En dat kan best lastig of zelfs frustrerend voor je zijn. Je doet zo je best om het leuk en gezellig te houden, maar het omgekeerde gebeurd.

Hoe kan dat nou toch? 

 

Dat heeft te maken met patronen over hoe we zelf zijn opgevoed. Welke overtuigingen je daarbij hebt. Bijvoorbeeld een kind hoort niet te piepen (dat was voor mij altijd een grote trigger). Maar ook dat een kind niet boos mag zijn of niet te lang in ieder geval. Zoals: Doe niet zo boos!

Of dat je hoopt dat je kind leert van zijn/haar acties als je hem/haar daarvoor straft. Wat nog meer frustratie geeft als het toch nog een keer gebeurd.

En even vooropgesteld. Onze ouders hebben het goed gedaan. Ze hebben gedaan wat ze geleerd hebben van hun ouders die dat weer van hun ouders hebben geleerd.

Nu zijn er nieuwe inzichten. Waar onze ouders nog geen weet van hadden. Als ze dat wel hadden geweten dan hadden ze het zeker wel gedaan.

Daarom de online training:     MOEDIGE MOEDERS

 

Voor moeders die ervoor te durven kiezen om het wel anders te doen. Door meer naar de behoefte van het kind te kijken in plaats van wat wij als ouders fijn en gewenst vinden. Voor moeders die oude patronen durven aan te kijken, te doorbreken en te stoppen. Zodat hun kind in meer vrijheid op kan groeien en zij zelf meer rust ervaren in het moederschap.

Moedige Moeders gaan voor meer verbinding met hun kind en een meer ontspannen moederschap. 

​​Deze training is voor jou als je:

  • Voelt dat je het anders wil doen, maar het lukt niet of je weet niet hoe.
  • Wilt onderzoeken waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe je hier mee om kan gaan.
  • De emoties van je kind beter wil leren begrijpen.

 

Wat levert het je op?

Je leert de behoeftes van je kind beter te begrijpen.

Daardoor zal er meer verbinding ontstaan tussen jou en je kind.

En zal meer ontspanning ervaren in het moederschap

Hoe wat en waar?

We starten begin januari een piot-online training.

De training bestaat uit 6 sessie, of misschien 7, vandaar de pilot 😊 Er is 1 sessie per week.

Per mail ontvang je voor elke sessie een video met uitleg en opdrachten waarmee je direct aan de gang kan.

Elke sessie wordt besproken in een live meeting online van 1,5 uur. Hier kunnen, eventueel anoniem, vragen gesteld worden.

 

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers.

 

De training zal 199 euro gaan kosten.

 

De pilot-online training is nu 90 euro.

 

De eerste live meeting is op dinsdag 11 januari om 19:30

 

Vul het contact formulier in en geef aan dat je mee wilt doen met de pilot online training Moedige moeders. Dan neem ik contact met je op.

Mocht je meer willen weten stuur me een bericht met je vraag. Ik ben er om ze te beantwoorden.

 

Wil je liever 1 op 1 contact? Dat natuurlijk ook. Dat kan online of live in mijn praktijk. Een 1 op 1 sessie kunnen we combineren met de ontspanningsbehandeling. Waarin je op zoek kunt gaan naar je diepere gelegen patronen, overtuigingen en je verlangens.

 

 

PS: Op Facebook heb ik de besloten groep Ontspannen Moeders. Als je het leuk vindt kan je hier vrijblijvend lid van worden. Hierin deel ik tips, kennis en leuke dingen
voor een ontspannen moederschap.