Groepssessie

Groepstraining
compassie
en mindfulness

Workshop

Bewust Moederschap

Je verlangt naar rust en gezelligheid in je gezin, maar het gedrag dat je kinderen laten zien past niet altijd in dat plaatje. Ze zijn regelmatig boos, zelfs met driftbuien zo nu en dan. Ze hebben een grote mond naar je en luisteren ho maar. Voor je er erg in hebt ben je toch aan het dreigen en straffen. Iets wat je vooraf jezelf beloofd had om niet te doen. Je twijfelt of je wel de juiste aanpak hanteert voor je kinderen? Moet ik niet meer consequent zijn of juist minder erbovenop zitten? En wat als ze straks groter zijn. Hoe moet het dan? Worden ze dan nog brutaler?

 

Er is een reden dat jouw aanpak niet werkt. Je bent gewend om te reageren op het zichtbare gedrag van je kinderen. Maar achter het zichtbare gedrag wat kinderen laten zien zit vaak een ander gevoel. Zo kan een kind zich boos uiten, maar zich eigenlijk verdrietig of gefrustreerd voelen. Als je begrijpt welke achterliggende gevoelens er zijn kan je aandacht geven aan de behoefte van je kind.

 

Als je bewust bent van hun behoeftes kun je vanuit een meer ontspannen houding reageren op hun gedrag. Kinderen voelen zich gehoord en zijn bereid om samen te werken aan een oplossing.

 

Minder strijd en meer rust voor jou en je kinderen.

Ja dat wil ik

Dit is mogelijk met de eendaagse workshop Bewust moederschap.

Aan het einde van de workshop

  • Heb jij een manier gevonden zodat je kinderen wel naar je luisteren.
  • Weet jij welke behoefte er schuilt achter het gedrag van wat je kind laat zien.
  • Weet je hoe je door geweldloos communiceren altijd vriendelijk kan reageren op je kind.
  • Heb je een aanpak die wel werkt ook op de langere termijn.

 

Doordat je bewust bent geworden van de gevoelens en de behoeftes van je kind zal je zelf meer ontspanning in het moederschap ervaren.

 

Deze workshop heeft een waarde van 249 euro.

 

Nu tijdelijk is jouw investering is maar 199 euro.

``Wat had ik dit graag eerder willen weten! Dat had mij een hoop stress gescheelt ``

Trainers

Olga Vos is coach en trainer. Haar passie is geweldloos communiceren toepassen tussen ouders/begeleiders en kinderen. Olga is zelf moeder en heeft ruime ervaring in het zelf toepassen van geweldloos communiceren bij kinderen.

Merianne Mak is coach voor moeders die meer ontspannen willen zijn. Ze helpt moeders om weer rust te vinden in het moederschap. Ook Merianne is zelf moeder en combineert ervaring met haar ruime kennis over de werking van ons gedrag en de emoties.

Ja dat wil ik
Diensten Praktijk Meer

Gingen je voor:

Deze moeders

“Ik heb de workshop gevolgd en dit heeft mij veel mooie inzichten gegeven.”

“Ik heb fijne tools in handen gekregen waardoor ik veel relaxter en meer ontspannen ben en dus ook kan reageren in situaties.

Ik heb geleerd dat ik mezelf op nummer 1 mag zetten, want tenslotte een relaxte mama kan ook relaxt en goed voor de kids zorgen!”

“Daarbij wilde ik werken aan mijn onzekerheid, en of ik het wel goed doe. Hierin heb ik zelf zoveel persoonlijke groei doorgemaakt, waardoor ik sterker en zekerder overkom. En ik ervaar dat mijn kinderen baat hebben bij regelmaat, duidelijkheid en structuur!”

“Je krijg een handig werkboek mee en kunt deze dus altijd weer even erbij pakken, als naslagwerk!”

De volgende workshop is op 17 september 2022 van 9:30 tot 16:00 in de praktijk aan de Bosweg 2 te ’t Zand.

Tijdens deze dag ontvang je een praktisch werkboek, ontspannende meditaties en tussen de middag een heerlijke lunch.

Wil je eerst dat ik even met je mee kijk om te kijken of deze individuele coaching iets voor je is. Stel je vragen tijdens een persoonlijk gesprek. Ik ben er om deze te beantwoorden. Zonder kosten en zonder enige verplichting.

VRAAG EEN GRATIS INTAKEGESPREK